Vue - Denmark

SPILLER NU

man.
15.

Sidste chance


Bliv hængende

Inderst inde 2

Inderst inde 2

13.6.2024Frarådes børn under 7 år1 t 36 min

Disney og Pixars “Inderst inde 2” vender tilbage til den friskbagte teenager Rileys sind, hvor hovedkvarteret pludselig er under nedrivning for at gøre plads til noget fuldkommen uventet: nye Følelser! Glæde, Triste, Vrede, Frygt og Afsky, som angiveligt længe har drevet et velsmurt maskineri, ved ikke, hvad de skal mene, da Bekymring dukker op. Og det ser ud til, at hun ikke er alene. Instrueret af Kelsey Mann, og produceret af Mark Nielsen. ”Inderst inde 2” kommer snart i biografen.

Info & spilletider
Grusomme Mig 4

Grusomme Mig 4

4.7.2024Frarådes børn under 7 år1 t 34 min

”Grusomme Mig 4” er den første ”Grusomme Mig”-film i syv år. Alles yndlings superskurk, Gru, er er tilbage som anti-skurkeliga agent. I det nye kapitel af den populære animationsserie møder vi udover Gru hans kone Lucy og deres piger Margo, Edith og Agnes og så byder vi velkommen til et nyt medlem af Gru-familien, Gru Jr., som er opsat på at plage sin far. ”Grusomme Mig 4” byder på nye sjove karakterer, bl.a. Grus nye modstandere, Maxime Le Mal og hans charmerende kæreste Valentina, som tvinger Familien Gru til at gå under jorden. Filmen er spækket med masser af action og fyldt med Illuminations karakteristiske humor, og instrueret af Oscar®-nominerede Chris Renaud (”Grusomme Mig”, ”Kæledyrenes hemmelige liv”), som var med til at skabe de gule Minions. ”Grusomme Mig 4” er produceret af Illuminations visionære grundlægger og administrerende direktør Chris Meledandri og af Brett Hoffman (executive producer, ” Super Mario Bros. Filmen” og ”Minions: Historien om Gru”). Filmen er med-instrueret af Patrick Delage (animationsinstruktør på ”Syng 2” og ”Kæledyrenes hemmelige liv 2”), og manuskriptet er skrevet af den Emmy-vindende skaber af ”White Lotus”, Mike White, og veteranskribenten af alle ”Grusomme Mig”-filmene Ken Daurio.

Fly Me to the Moon

Fly Me to the Moon

11.7.20242 t 11 min

NASA kæmper med sit offentlige image og har hårdt brug for både midler og politisk opbakning for at komme i mål med den planlagte historiske månelanding. Det bliver derfor besluttet at ansætte markedsføringsguruen Kelly Jones (Scarlett Johansson), der har en lidt anden tilgang til tingene, end NASA normalt har. Der går ikke længe, før der er kaos på gangene, og særligt programmets chef, Cole Davis (Channing Tatum), bliver udfordret af Kellys noget anderledes metoder. Men præsidenten har lovet folket en månelanding, så Kelly og Cole må finde en måde at leve med hinanden på, før nedtællingen for alvor starter…

The Bikeriders

The Bikeriders

11.7.2024Tilladt for børn over 15 år1 t 56 min

“The Bikeriders” følger gennem 10 år motorcykelklubben the Vandals fra USA’s Midtvesten og hvordan klubben udvikler fra et samlingssted for lokale outsidere til en bande kriminelle, der truer med at ødelægge klubbens unikke livsstil.

Deadpool & Wolverine

Deadpool & Wolverine

24.7.20242 t 7 min

Filmen 'Deadpool & Wolverine' (Deadpool 3) er efterfølger af de populære Deadpool og Deadpool 2. Denne gang bliver den altid flabede Deadpool officielt del af Marvels superhelteunivers og som ny sidekick kommer selveste Wolverine. Ryan Reynolds er tilbage i titelrollen som mutanten Wade Wilson, mens Hugh Jackman er tilbage som den gnavne jærv, Logan - også kendt som Wolverine. 'Deadpool & Wolverine' instrueres af Shawn Levy, der tidligere har lavet både 'Free Guy' og 'The Adam Project' med Ryan Renyolds. Marvel-chef Kevin Feige har bekræftet, at filmen, som sine forgængere, vil være R-rated.

SALE OG UDSTYR
© 2024 The Boxoffice Company