Vue Rosengård

Salgs- og leveringsbetingelser


Overordnet er købsaftalen underlagt dansk rets almindelige regler. Vue benytter sig af et billetsystem, der er leveret af firmaet ebillet a/s.
Når dit køb er bekræftet, kan du afhente dine billetter i biografen. Ved afhentning kan du bruge dit telefonnummer, der står i den bekræftelse, du har modtaget pr. mail. 
Billetterne kan afhentes i en af de opstillede automater eller i billetsalget.


Vue forbeholder sig retten til at fortage salskifte.

Billetter kan ikke refunderes efter forestillingsstart eller efter kl.21.15, hvor vores servicecenter lukker. Refunderingen kan kun foretages ved henvendelse til servicecenteret eller fysisk i biografen. Servicecenteret kan kontaktes på [email protected] eller 70 100 101. Billetter skal i øvrigt fremvises på forlangende under hele forestillingen.

Har du et gavekort, og ønsker at indløse dette til kontanter, kan dette gøres mod et gebyr på kr. 50. Henvendelse skal ske via [email protected]

Ebillets salgs- og leveringsbetingelser

Aftaleindgåelsen

Når du køber billetter med via print-selv eller dit ebillet-kort betaler du direkte hos den arrangør, hvortil du har købt billetter. ebillet a/s er altså ikke en mellemhandler, som modtager dine penge og sender dig billetter. Dine penge går til arrangøren og din adgang til arrangementet er sikret direkte, online og i realtid!.

Alle aftaler (kontrakter/køb) bliver afviklet på dansk, og med den - til tid gældende - danske lovgivning.

Kontrakter/kvitteringer vil til hver en tid være til rådighed via ebillet eller den respektive arrangørs site. Hvis billetten er på et mit Vue-kort, vil kvitteringen kunne udskrives via indlogning på det kort, som billetten er på. Kvittering ved print-selv køb, kan fremskaffes ved at logge ind på den arrangørs site, hvortil billetterne er købt. I begge tilfælde vil kvitteringen være på dansk.

Gebyrer refunderes ikke.

Levering

Når du først har et ebillet-kort har du én gang for alle en billet til de arrangementer, som du køber adgang til. Selve ebillet-kortet modtager du først når du har købt billetter, hos en af arrangørerne, ca. 7 dage efter billetkøb. Hvis du ikke har modtaget dit ebillet-kort før du skal til et arrangement, betyder det ikke noget. Dit køb er registreret direkte i arrangørens billetsystem. Du kan derfor henvende dig i billetlugen med almindelig identifikation og komme ind alligevel.

Priser

Hvis intet andet er angivet er alle priser inklusiv moms og alle andre afgifter (så som told m.m.)

Betaling

Du kan betale med Dankort. Visakort, Eurocard, Mastercard og andre almindelige kreditkort. Al kommunikation mellem dig og ebillets system foregår krypteret. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og ebillet a/s gemmer ikke kortoplysningerne. ebillet a/s har intet ansvar over for kunden vedrørende arrangørens betalingstandsning, konkurs, aflysning af arrangement eller eventuelle andre reklamationer vedrørende arrangementet. Al henvendelse herom rettes til CinemaxX.

Din udskrift repræsenterer din(e) billet(ter). Bookinggebyret er 8 kr pr. billet
 
 
Reklamation

Billetsalg er ikke omfattet den nyere købelov, vedrørende en reklamations-ret på 24 måneder.

Imidlertid vil du i forbindelse med erhvervelse af et mit Vue-kort, have mulighed for at reklamere over dette i 24 måneder efter erhvervelsen af kortet. Dette er kun gældende hvis fejlen på kortet ikke skyldes slid eller uagtsomt brug. ebillet a/s har i denne forbindelse en formodningsfrist på 6 måneder i henhold til den gældende købelov.

ebillet a/s formidler kun salg og bestilling af billetter mellem slutkunde og arrangør. Derfor skal enhver form for reklamation der vedrører selve arrangementet, rettes direkte til Vue. Er der imidlertid noget, du er utilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte ebillet a/s på [email protected]

ebillet a/s har intet ansvar over for billetkøberen vedrørende arrangørens betalingstandsning, konkurs, aflysning af arrangement eller eventuelle andre reklamationer vedrørende arrangementet, med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Al henvendelse herom rettes til Vue.

Fortrydelse

ebillet a/s - og de arrangører der formidles billetter til via ebillets site - er ikke omfattet af "Lov om visse forbrugeraftaler, § 17, Stk. 2, nr. 1 jf § 9, stk. 2, nr. 2" omhandlende fortrydelsesret. Derfor vil det ikke umiddelbart være muligt at fortryde et billet-køb, med mindre arrangøren undtagelsesvis har en anden politik herom. Søg eventuelt information om dette hos den enkelte arrangør.

Persondata

I forbindelse med bestilling af et mit Vue-kort, er det nødvendigt, at du angiver oplysninger som f.eks. navn, adresse, og email adresse.

De personlige data indsamles med henblik på behandling af ordren, herunder udsendelse af en spørgeskemaundersøgelse via e-mail vedrørende dit besøg i Vue levering af mit Vue-kortet samt for at yde vores arrangører den service, at de kan kontakte dig, hvis et arrangement bliver aflyst eller flyttet. Endvidere er personlige data med til personificering af nyhedsbrev hvor du måtte have tilmeldt dig et sådan.

Konkurrencer og lodtrækninger 

Når der laves konkurrencer eller lodtrækninger i biografen eller via sociale medier vil vinderne få direkte besked. Præmierne skal afhentes i biografen senest 14 dage efter offentliggørelse/kontakt.    


OM BIOGRAFEN
© 2023 The Boxoffice Company