Vue Rosengård

Kørestolsbrugere


I Vue Rosengård har alle sale kørestolspladser på forreste række, med normale sæder lige ved siden af såfremt man skulle ønske dette. Husk at oplyse dette i forbindelse med reservation af kørestolspladserne.

Kørestolsbrugere er meget velkommen til at benytte almindelige sæder i biografen, såfremt de på egen hånd kan bevæge sig over i et normalt biografsæde. Vores personale må af sikkerheds og arbejdsmiljømæssige hensyn desværre ikke være behjælpelige med at flytte en person fra en kørestol over i et normalt sæde.

Bemærk venligst, at kørestole af brandsikkerhedsmæssige årsager, enten skal placeres ved kørestolspladserne, eller alternativt udenfor salen hvor de ikke blokerer nødudgange. Igen er det dog en forudsætning, at man selv er i stand til at bevæge sig fra kørestolen og over til et normalt sæde. Ønsker man hjælp til korrekt placering af kørestolen m.m. kan man altid kontakte vores personale, som vil være behjælpelige med dette.

Hvor finder jeg kørestolspladserne?
Alle sale har kørestolspladser på første række. Du kan se mere om de enkelte sale HER.

Handicaptoiletter
Biografen er i et niveau, så det er ikke noget problem at komme rundt. Handicaptoilettet finder du ved indgangen til sal 4 og 5.


SALE OG UDSTYR
© 2024 The Boxoffice Company